Demo

Despre noi

Școala de Închinare promovează închinarea biblică ca stil de viață personal, slujirea în biserică, aprofundarea în Teologia Închinării, dezvoltarea caracterului și abilităților muzicale.

Cum a luat ființă:

Încă din anul 1990, biserica AGAPE a primit revelația laudei și închinării atât ca mod de exprimare în timpul programelor de biserică dar și ca mod de viață a fiecărui credincios. Văzând nevoia oportunităților de pregătire și formare în domeniul închinării, Centrul Creștin Timișoara după mai mulți ani de așteptări, dorințe și viziune a înființat Școala de Închinare în anul 2006 în parteneriat cu Grace College Of Divinity din Carolina de Nord, SUA.

Pentru cine?

Această școală se adresează celor ce sunt chemați să slujească în echipele de închinare, fie cântăreț, fie instrumentiști. Limita de vârstă este de 16 ani. Prima promoție a fost dedicată în special pentru liderii de închinare și asistenții lor.

Împlinind o viziune:

Prin această școală, dorim să promovăm închinarea biblică ca stil de viață personal, aprofundarea în Teologia Închinării, formarea unui caracter integru, cât și o inimă smerită și dezvoltarea abilităților muzicale.

Împlinind o nevoie:

Fiecare credincios este chemat la închinare, dar pentru cei care sunt responsabili în a conduce poporul lui Dumnezeu în închinare, este nevoie de pregătire, formare și echipare pentru a sluji cât mai eficient Trupul lui Hristos.

scoala 2009 23Bordul de conducere:

Genu Olariu - director
Pică Mengher - director adjunct
Ramona Olariu - director administrativ